Toiminta – HSC – HElsinki Street Chess

Toiminta

Pelaajat ja yhteisö luovat kulttuurimme. Toimimme pitkälti Whats-app ryhmän kautta. Ryhmään kuuluu jo yli 300 jäsentä ja mukaan pääsevät kaikki. Tule käymään peli-illassa tai laita viestiä IG:n kautta, niin lisäämme sinutkin ryhmäämme.

Tiistai-iltaisin Helsinki Street Chessin peli-illat kutsuvat uppoutumaan shakin maailmaan. Pelaajat kokoontuvat Hakaniemen Street Bariin viettämään iltaa ystävällismielisen kilpailun ja analysoinnin merkeissä. Pelaajia kokoontuu vaihtelevasti 20-60.

Joka tiistai, alkaen 18:00
Turnaus 20:00 (yleensä)
Paikassa Street Bar Kallio, Hämeentie 10

Tervetuloa Nappulashakkiin, elävään nuorten shakinharrastajien yhteisöön. Tarjoamme ympäristön, jossa on helppo oppia ja menestyä shakissa. Kokeneet opettajamme ovat omistautuneet ohjaamaan kaiken tasoisia junioreita neljävuotiaasta ylöspäin. Olipa lapsesi aloittelija tai shakin ihmelapsi, hän löytää kannustavan paikan kehittää strategista ajatteluaan ja shakkitaitojaan.

Maanantaisin alkaen klo 18:00
Paikassa Uuno Pizza, Atlantinkatu 20 B

Nappulashakki on maksuton.

Kehitä shakkitaitojasi Helsinki Street Chessin mestariluennoilla. Kansainväliset mestarit, kuten Sampsa Nyysti ja Mikael Agopov vastaavat opetuksista. Illoissa käsitellään erilaisia teemoja, kuten ”shakin harjoitteleminen”, ”ratsu vs. lähetti” ja ”staattiset ja dynaamiset tekijät”. Mestarikurssien materiaali on julkisesti saatavilla.

Ajankohdat ilmoitetaan erikseen
Paikassa Nitor, Aleksanterinkatu 46
Osallistumismaksu 10 euroa