Helsinki Street Chess - Logo

Toiminta – HSC – HElsinki Street Chess

Toimimme pitkälti Whats-app ryhmän kautta. Ryhmään kuuluu jo yli 300 jäsentä ja mukaan pääsevät kaikki. Tule käymään peli-illassa tai laita viestiä IG:n kautta, niin lisäämme sinutkin ryhmäämme.

Peli-illat

Tiistai-iltaisin Helsinki Street Chessin peli-illat kutsuvat uppoutumaan shakin maailmaan. Pelaajat kokoontuvat Hakaniemen Street Bariin viettämään iltaa ystävällismielisen kilpailun ja analysoinnin merkeissä. Pelaajia kokoontuu vaihtelevasti 20-60.

Joka tiistai, alkaen 18:00
Turnaus 20:00 (yleensä)
Paikassa Street Bar Kallio, Hämeentie 10


Nappulashakki

Tervetuloa Nappulashakkiin, elävään nuorten shakinharrastajien yhteisöön. Tarjoamme ympäristön, jossa on helppo oppia ja menestyä shakissa. Kokeneet opettajamme ovat omistautuneet ohjaamaan kaiken tasoisia junioreita neljävuotiaasta ylöspäin. Olipa lapsesi aloittelija tai shakin ihmelapsi, hän löytää kannustavan paikan kehittää strategista ajatteluaan ja shakkitaitojaan.

Maanantaisin alkaen klo 18:00
Paikassa Uuno Pizza, Atlantinkatu 20 B

Nappulashakki on maksuton.


Mestariluennot

Kehitä shakkitaitojasi Helsinki Street Chessin mestariluennoilla. Kansainväliset mestarit, kuten Sampsa Nyysti ja Mikael Agopov vastaavat opetuksista. Illoissa käsitellään erilaisia teemoja, kuten ”shakin harjoitteleminen”, ”ratsu vs. lähetti” ja ”staattiset ja dynaamiset tekijät”. Mestarikurssien materiaali on julkisesti saatavilla.

Ajankohdat ilmoitetaan erikseen
Paikassa Nitor, Aleksanterinkatu 46
Osallistumismaksu 10 euroa


Koulukerhot

Helsinki Street Chess pitää viikottain vähintään seitsemää lapsille ja nuorille tarkoitettua shakkikerhoa. Yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa seuran shakkiopettajat pitävät kuutta kerhoa kouluissa. Näissä kerhoissa on kaikenikäisiä osallistujia peruskouluista. Koulujen kerhojen lisäksi seura pitää vielä yhtä kerhoa kokonaan omin voimin. Kaikki kerhot ovat ilmaisia osallistujille. Tällä seura haluaa tarjota yhtäläiset mahdollisuudet kaikille shakin harrastamiseen.

Useissa kouluissa
Koulukerhot ovat maksuttomia